КНП Комбинирана клешта 180mm VDE 1000V KNIPEX

Категорија SKU: 03 06 180

2,190.00 ден

На залиха

Опис

Izolovana klešta do 1000V Nazubljena površina za hvatanje  Knipex rezna ivica

Изолирани клешти до 1000V Назабена површина за фаќање Сечење на Knipex

Со зони за фаќање за рамни и тркалезни материјали, погодни за различни намени
Со рабови за сечење за мека и тврда жица
Долги рабови за сечење за подебели кабли
Дополнително индуктивно стврднати рабови за сечење со цврстина од 60 HRC
Изработен од специјален повеќестепен челик за алат, стврднат со масло

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773021926