КНП Универзален клуч за ормари

Категорија SKU: 00 11 03

1.599,00 ден

На залиха

Опис

Долга верзија, со должина од 76 mm
За контролни ормари и системи за исклучување во снабдувањето со гас, вода и електрична енергија
За технички инсталации во згради, на пр.: системи за климатизација и вентилација, затворачки вентили, главни разводни табли итн.
Со отвор за вметнување битови 1,0 x 7 mm и вкрстен PH
Со адаптер за битови од 1/4″ прикачени на клучот
Дополнителен адаптер за битови од 1/4″ во еден профил
Направено од лиен цинк, лиено под притисок

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773041658