Комплет длета за дрво 6,10,15,20,25mm во кутиа

Категорија SKU: 2-16-271

5,190.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.557 кг
Димензии (пакет) 36.5 × 25 × 5 cm
Бренд

EAN: 3253562162717