Куфер модуларен со количка 86,6 x 48,8 x 34,8cm

Категорија SKU: 1-79-206

11,290.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 11.112 кг
Димензии (пакет) 88.5 × 49 × 34.5 cm
Бренд

EAN: 3253561792069