Куфер дводелен со количка 48 × 63 × 29cm

Категорија SKU: 1-93-968

4.390,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,547 кг
Димензии (пакет) 47 × 26,5 × 62 cm
Бренд

EAN: 3253561939686