Кутија организер 36.2x28.9x6cm 18 делна

Категорија SKU: 1-92-071

899.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.591 кг
Димензии (пакет) 36.5 × 6.5 × 28.5 cm
Бренд

EAN: 3253561920714