Кутија организер 42,3 x 33,4 x 10,5cm 8 делна

Категорија SKU: 1-92-748

1.890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,289 кг
Димензии (пакет) 34 × 42 × 5 cm
Бренд

EAN: 3253561927485