Ласер со вкрстени линии 15м црвен сноп

Категорија SKU: DW0822-XJ

17,990.00 ден 22,990.00 ден

На залиха

Опис

DEWALT Самонивелирачки ласер со вкрстени линии и 2 точки

  • Проектира вкрстени хоризонтални и вертикални линии и дополнителен столб нагоре и надолу
  • Работен опсег: 15 m (50 m со детектор
  • Точност: +/- 2mm на 10m
  • IP54 заштита од вода и прашина

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.609 кг
Димензии (пакет) 24 × 21 × 11 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048475935