Либела 80mm Алуминиум со куки

Категорија SKU: 0-42-287

150.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.02 кг
Димензии (пакет) 9 × 8.3 × 2.5 cm
Бренд

EAN: 3253560422875