Мерно тркало геодетско 0-9999,99m дигитално

Категорија SKU: 1-77-176

13,390.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.015 кг
Димензии (пакет) 54 × 26.5 × 13.8 cm
Бренд

EAN: 3253561771767