Метро 5 метра 19 Taylon

Категорија SKU: 0-30-697

450.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.202 кг
Димензии (пакет) 14.6 × 4.1 × 9 cm
Бренд

EAN: 3253560306977