Одвртувач повеќенеменски 540W 4-26Nm 6.35 Hex

Категорија SKU: DW268K-QS

22,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.496 кг
Димензии (пакет) 48 × 30 × 12.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5011402272433