Осцилат. повеќенам. алат со прибор 300W куфер

Категорија SKU: MT300KA-QS

7,690.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.96 кг
Димензии (пакет) 35.5 × 10 × 28.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048407769