Повеќенаменска батериска алатка Multievo 18V

Категорија SKU: MT218K-QW
Напон на батерија:18 V
Капацитет на батерија:1.5 Ah
Број на вртежи:0-800 rpm
Капацитет на стезна глава:13 mm
Тежина:1.46 Kg

6,990.00 ден

На залиха

Опис

Батериската алатка Multievo е компактна алатка со можност да се менуваат алатките за да добиете повеќе алати со една машина.Оваа алатка има можност со адаптери да замени штрафилица, импакт, убодна пила, циркулар, шлајферица, ножици за жива ограда, реципрочна пила, нозици за лим и мултифункционална алатка.Multievo алатката доаѓа само со адаптер за штрафилица и другите адаптери се купуваат посебно.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.82 кг
Димензии (пакет) 32 × 10 × 28 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 5035048494967