Повеќенаменска алатка Multievo 300W 0-700rpm

Категорија SKU: MT350K-QS

5,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.62 кг
Димензии (пакет) 33 × 10.5 × 28.5 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 5035048441787