Перач под висок притисок 1700W 130бар

Категорија SKU: BXPW1700E

9,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Овој модел на перач со висок притисок од 1700W е идеален за одржување на вашето возило, мотор, велосипед, комплетно чистење на дворот и мебелот во дворот како и фасадата на вашата куќа и подовите околу неа. Доаѓа со пиштол и 2 дизни за различни намени. Црево од 6m, филтер за довод на вода, сад за детергент, рачка за пренос и потпирач за фиксно држење на апаратот, 2 гумирани тркала и котур за намотување и безбедно чување на цревото.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 9.52 кг
Димензии (пакет) 31.5 × 24.5 × 67.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287141116