Полнач за батерии XR 10.8V-18V Li-Ion 4A

Категорија SKU: DCB1104-QW

4,990.00 ден

На залиха

Опис

Полначот може да се користи за 10,8V, 14,4V и 18V XR Li-Ion лизгачки батерии од DEWALT, полни со 4A. Полначот полни батерија од 2Ah за 30 минути.

Дијагностичкиот систем со LED индикатор го покажува статусот на полнење: наполнето, полнењето е во тек, проблем со напојувањето и батеријата е премногу топла или премногу ладна.

Интелигентниот полнач ја регулира струјата на полнење според типот на батеријата за да го максимизира животниот век на батеријата.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.635 кг
Димензии (пакет) 1 × 1 × 1 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048752319