Постоље трипод 44-119cm Навој 5/8 ‘’-1/4” алу.

2.690,00 ден

На залиха

Опис

Универзален сталак за ласери и фотоапарати со прифат од 1/4″. Лесна алуминиумска изработка со затегачи за продолжување и фиксирање на ногарките. Содржи и либела за помош при нивелирање на сталакот. Ротирачка рачка за подесување на висината и подвижна рачка за вртење и аголно подесување.
Прилагодлива висина 54 – 154cm
Склопена должина 47cm
Прихват 1/4″

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,19 кг
Димензии (пакет) 59 × 11,5 × 11 cm
Бренд

EAN: 3253561772016