Професионална правосмукалка за длабинско чистење 1400W

Категорија SKU: 4200L

35,990.00 ден

На залиха

Опис

• Професионален модел наменет за длабинско чистење на теписи, фотелји и подови
• Моќен двостепен мотор 1400W
• Вграден резервоар за детергент (капацитет 8l)
• Пластичен резервоар
• Употребата е секогаш поврзана со истовремена испорака и аспирација на детергент
(вода, мешавина од вода и соодветен детергент да се направи пред се влезе во резервоар
со проток од 0,8 l/min при 2 бари притисок)

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 16 кг
Димензии (пакет) 41.5 × 41.5 × 82 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287512893