Професионална правосмукалка за длабинско чистење 2400W

Категорија SKU: 4300L

66,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

• Професионален модел наменет за длабинско чистење на теписи, фотелји и подови
• Моќен двостепен мотор 2400
• Вграден резервоар за детергент (капацитет 20l)
• Пластичен резервоар
• Употребата е секогаш поврзана со истовремена испорака и аспирација на детергент
(вода, мешавина од вода и соодветен детергент да се направи пред се влезе во резервоар
со проток од 0,8 l/min при 2 бари притисок)

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 8016287141178