Правосмукалка уни. INOX 1600W 50l мокро/суво

Категорија SKU: SXVC50XTDE

14.990,00 ден

На залиха

Опис

Правосмукалката за влажно и суво чистење Stanley SXVC50XTDE е наменета  професионална за употреба. Наменета е за употреба при работа со електрични алати како што се дупчалки, планери, кружни пили и слично. Се испорачува со:

  • Усисно црево (2 м)
  • 2 метални усисни цевки (2к48 цм)
  • Високо ефикасен кертриџ филтер
  • Хартиена филтер кеса (50 л)
  • Додаток за собирање за течности
  • Додаток за усисување на чврсти материи
  • Додаток за усисување на пукотини
  • Округла четка
  • Адаптер за приклучок на електричен алат

Гарантен период 2 год.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 18,7 кг
Димензии (пакет) 53,4 × 68 × 84,8 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287516976