Рачна хефталка 4-14mm тип E

Категорија SKU: STHT6-70410

1,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.587 кг
Димензии (пакет) 23.5 × 16 × 3.7 cm
Бренд

EAN: 3253566704104