Ротирачки ласер со црвен сноп 600m IP67

Категорија SKU: DCE074D1R-QW

69,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6.8 кг
Димензии (пакет) 45.5 × 35.5 × 32.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048657850