Сет за спојување на летви

Категорија SKU: DE6292-XJ

1.690,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,081 кг
Димензии (пакет) 38,5 × 5 × 1 cm
Бренд

EAN: 5011402277254