Футер со клуч 13mm

Категорија SKU: DT7012-QZ

890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,356 кг
Димензии (пакет) 5 × 9,8 × 5 cm
Бренд

EAN: 5011402371389