Шајки за хевталица 280-50R 2.2M

Категорија SKU: DNW28R50E

2,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 5.7 кг
Димензии (пакет) 25.4 × 20 × 9.6 cm
Бренд

EAN: 5902013950752