Скалпер на извлекување FATMAX

Категорија SKU: 0-10-778

790,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,2 кг
Димензии (пакет) 22 × 2,8 × 7,7 cm
Бренд

EAN: 3253560107789