Стабилна комби. кружна пила 1600W 305x30mm 85mm

Категорија SKU: D27112-QS

84,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Мултифункционална пила 1600W за вкрстено и надолжно сечење. Иновативен капак за безбедноста при работа. Тежината на пилата од 24 kg ја прави лесна за носење и транспорт.
Може да се користи за напречно и должинско сечење со гарантирана прцизност поради леената алуминиумска основа.
Опремена е со:

  • Пила со 32 заби
  • Стега за материјалот
  • Клуч за пилата и hex клуч за подесување
  • Штитник
  • Туркач за материјалот

 

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 33.5 кг
Димензии (пакет) 94 × 65 × 46 cm
Бренд

EAN: 5035048188385