Кружна пила 1250W 190x16mm LASER

Категорија SKU: CS1250L-QS

3,990.00 ден 6,490.00 ден

На залиха

Опис

Кружна пила со влезна моќност 1250W и дијаметар на пила 190mm.

Рачен циркулар лесен за употреба со одличен сооднос цена-квалитет. Ги има сите потребни функции за генерална употреба како регулирање на длабочината и аголот на сечењето, безбедносно копче за старт на функцијата за сечење и издув на прашината со можност за приклучување на правосмукалка. Доаѓа со интегриран ласер за помош и прецизност при сечењето, циркуларнa пили со дијаметар од 190mm, граничник и клуч за промена на пилата.

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 5035048659182