Стезна чаура за глодалка DW625E 12,7mm

Категорија SKU: DE6278-XJ

1.890,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,577 кг
Димензии (пакет) 10,7 × 9,5 × 2 cm
Бренд

EAN: 5011402277834