Стезна чаура за глодалка DW621 6mm

Категорија SKU: DE6950-XJ

1,290.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.082 кг
Димензии (пакет) 18 × 11 × 1.5 cm
Бренд

EAN: 5011402277940