Стезна чаура за глодалка DW621 8mm

Категорија SKU: DE6952-XJ

1,290.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.471 кг
Димензии (пакет) 10.7 × 7.2 × 2.1 cm
Бренд

EAN: 5011402277964