Трачна брусилка тесна 350W 451x13mm

Категорија SKU: KA900E-QS

3.990,00 ден 4.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,08 кг
Димензии (пакет) 45,5 × 19,8 × 14,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048175187