Транспортна количка ToughSystem

Категорија SKU: 1-70-324

23.990,00 ден 27.490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 18,5 кг
Димензии (пакет) 112 × 25,5 × 73,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 3253561703249