Убодна пила во куфер 550W 80mm AUTOSELECT

Категорија SKU: KS801SEK-QS

6.190,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,995 кг
Димензии (пакет) 30,5 × 11 × 30 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048545898