Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT

Категорија SKU: KS801SE-QS

4,790.00 ден

Нема на залиха

Опис

Убодна пила со влезна моќност од 550W и опција AUTOSELECT: одберете проект и алатката ја избира правилната опција за подобри резултати при работењето.

Дејство на нишало за побрзо и поефикасно сечење и променлива брзина за разновидно работење.

Истата има и прекинувач за заклучување при долготрајно сечење, кое овозможува зголемена удобност при работа.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.68 кг
Димензии (пакет) 30 × 11 × 24 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048545867