ОДЛИЧНИ ЗАЕДНО

УСПЕХОТ Е ТИМСКА РАБОТА

Во Формула 1, каде што има голем притисок и непредвидливост, потребен ви е тим и алати на кои можете да се потпрете. Мора да бидете апсолутно сигурни дека автомобилот е подготвен.

Тимот на McLaren Формула 1 работи со DEWALT бидејќи доверливоста е во нашата ДНК. Во трките, разликата помеѓу победа и загуба се мери во милисекунди.

За да му помогне на вашиот тим да работи под екстремен притисок, DEWALT создава издржливи алати на кои можете да им верувате. Автомобилите не победуваат на трките, луѓето победуваат.

Play Video

АЛАТИ НА McLaren F1 Тимот

Алатите работат повеќе време на автомобилот отколку возењето на Ландо и Оскар. Потребни се алати кои нема да попуштат под притисок. Издржливите алати од DEWALT му даваат на McLaren F1 Тимот самодоверба да биде посилен и побрз.

„Да имаме издржливи DEWALT алати е најважно за нас. Кога знам дека тие алати се она што го држи автомобилот комплетен, ми дава голема самодоверба“.

Ландо Норис

Возач на тимот на McLaren Формула 1

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR Дупчалка со чекан без четкици

Кога се бројат милисекунди, потребна ви е дупчалка на која можете да се потпрете, па затоа тимот на Мекларен Формула 1 го избра компактниот одвртувач со чекан DCD85ME2GT во комбинација со POWERSTACK батерии за врвни перформанси и ергономија.

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR Ударен одвртувач без четици

Без разлика дали работите во работилницата на McLaren F1 Team или работите под притисок на трката, кога станува збор за работа на сврзувачки елементи на најтешките места, DCF85ME2GT ви ја дава разновидноста што му е потребна на тимот на McLaren Formula 1.

Комплет алатки без четкички DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR дупчалка со чекан и ударен одвртувач во едно пакување. Набавете ги двата алати во ограничено издание по подобра цена отколку да ги купувате одделно.

DEWALT x McLaren F1 Team 3 in 1 Tower TSTAK

Тимот на Мекларен Формула 1 треба брзо и безбедно да ги преместува алатките и додатоците низ работилницата, па затоа избрале решение за складирање на кое можат да се потпрат. Добијте ги истите перформанси на работното место со комплетот TSTAK куфери во ограничено издание.

DEWALT x McLaren F1 Team Pro Backpack

Исто како механичарите на Мекларен во Формула 1, има моменти кога треба да изберете која опрема ќе ја однесете на терен. Не прави компромиси со цврстиот ранец Pro Limited Edition со рејтинг IP54.