Аку. ножица за трева 3.6V 1.3Ah 38cm

3,990 ден

GSL200-QW

Нема Залиха

Влезна моќност W
Должина на ножот cm
Ширина помеѓу забите mm
Движења на ножот /min
Кочница на ножот sec
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm