Дувач/вшмукувач за лисја 2600W 40L 315Km/h

6,990 ден

BEBLV260-QS

Има Залиха

Влезна моќност 2600 W
Брзина на дување 315 km/h
Моќ на вшмукување 11.7 m3
Сооднос при дробење
Капацитет на садот за лисја 40 L
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm