Дувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 418Km/h

Категорија SKU: GW3031BP-QS

6.990,00 ден 9.590,00 ден

Нема на залиха

Опис

Овој модел на дувач/вшмукувач на лисја има грбна торба која лесно собира и до 72L отпадни лисја. Ви нуди комфорно управување, благодарение на флексибилното црево, избалансирана тежина и практичнниот систем за празнење на торбата.
Има мотор од 3000W со високи перформанси, прилагодлива брзина на дување до 418 km/h, всисувачки волумен од 14 m3/min како и интегрирана дробилка која ги меле лисјата и отпадоците во сооднос 16:1. Метален вентилатор со посебни сечила за дробење. 2 променливи дела од кои едниот за дување а другиот за смукање и доробење.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 7,8 кг
Димензии (пакет) 58,5 × 39,3 × 31 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048669082