Дувач/вшмукувач за лисја 2900W 55L 390Km/h

Категорија SKU: BEBLV290-QS

8,690.00 ден

Нема на залиха

Опис

3 во 1 електрична дувалка, смукалка и дробилка на лисјата и отпадоците во градината. Со моќниот 2.900W мотор, сите листови и отпадоци лесно и ефикасно ќе ги отстраните од вашите тревници и дворови. Интегрираната дробилка ги сече и дроби листовите во 16:1 сооднос пред да ги собере во големата 55L торба-ранец. Комплетно решение за вашиот двор и градина.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 7.651 кг
Димензии (пакет) 42.5 × 31.5 × 58 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048705155