КНП Комплет зегер клешти 8 ком Knipex

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

11,990 ден

Има Залиха

Карактеристики

Опис

Сет од 8 прецизни клешти за внатрешни и надворешни прстени

Атрактивна продажна амбалажа со перфорација со евро стандард

Содржини на сетот: 44 11 J1 / 44 11 J2 / 44 21 J11 / 44 21 J21 / 46 11 A1 / 46 11 A2 / 46 21 A11 / 46 21 A21

1 x Knipex Zeger клешта за внатрешни безбедносни прстени 140mm (44 11 J1)
1 x Knipex Zeger клешта за внатрешни безбедносни прстени 180mm (44 11 J2)
1 x крива Knipex клешта за внатрешни безбедносни прстени 130mm – под 90° (44 21 J11)
1 x крива Knipex клешта за внатрешни безбедносни прстени 170mm – под 90° (44 21 J21)
1 x Knipex Zeger клешта за надворешни сигурносни прстени 140mm (46 11 A1)
1 x Knipex Zeger клешта за надворешни сигурносни прстени 180mm (46 11 A2)
1 x заоблена клешта Knipex за надворешни сигурносни прстени 125mm – под 90° (46 21 A11)
1 x крива Knipex Zeger клешта за надворешни сигурносни прстени 170mm – под 90° (46 21 A21)

Дополнителни Информации

Бренд