Машина за мелење на месо 1000W

6,799 ден

BXMMA1000E

Има Залиха

Машина за мелење на месо со влезна моќност од 1000W и 2 нивоа на работа. Конструкција од нерѓосувачки челик со завршна обработка против отпечатоци.

Поседува 3 висококвалитетни дискови од нерѓосувачки челик за сечење или мелење месо. Издржливата метална спирала овозможува побрзо и полесно мелење. Поседува комплет за подготовка за домашен сос од домати и ексклузивен додаток за полнење колбаси. Машината има функција за обратно вртење за поефикасно користење и одредени делови кои се перат во машина за садови за полесно одржување.