Машина за мелење на месо 2200W

7.490,00 ден 9.490,00 ден

На залиха

Опис

BLACK&DECKER Машина за мелење месо со влезна моќност од 2200 W и 2 нивоа на работа.

Вклучува три дискови за мелење со различни големини, изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик.
Вклучува и дополнителни додатоци за правење сос од домати, кебапи како и додаток за полнење колбаси.
Со моќност од максимум 2200 W и силна спирална метална цевка, ќе го исечете месото и зеленчукот за најкус можен рок и ќе добиете максимална ефикасност на обработката.
Едноставна за склопување и расклопување што ќе ви го олесни чистењето.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,625 кг
Платформа

Бренд

EAN: 8432406150034