Аку. пиштол за шајки за бетон и метал 18V 5Ah

Категорија SKU: DCN890P2-QW
Напон на батерија:18 V
Капацитет на батерија:5 Ah
Дијаметар на шајки:2.6-3.7 mm
Должина на шајки:13-57 mm
Агол на шаржер:15 "
Капацитет на шаржер:30
Тежина:4.2 Kg
Должина:415 cm
Ширина:100 cm
Висина:390 cm

79,990.00 ден

Само 1 останати на залиха

Опис

Пиштол за шајки за бетон и метал со напон 18V. Доаѓа во куфер со 2x5Ah батерии и полнач.

Моторот без четкици кој ја намалува големината на алатот додека ја максимизира испораката на енергија и обезбедува продолжено работно време. Пиштолот може да забива шајки/клинци со должина од 13-57mm, а капацитетот на магацинот е 30 шајки/клинци. Користи литиумски батерии 18V со капацитет 5Ah кои обезбедуваат високи перформанси, долг животен век и максимално време на работа. Исто така е посигурен од гасните алати со помалку чистење и сервисирање, а батеријата може да работи на пониски температури со поконзистентна испорака на енергија.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 8.87 кг
Димензии (пакет) 46 × 46 × 16 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048666883