Перач под висок притисок 1900W 130bar 400l/h Асинхрон мотор

9.990,00 ден 19.990,00 ден

Нема на залиха

Опис

Перач под висок притисок со влезна моќност од 1900W и максимален притисок 130 бари.

Компактен, мал и лесен за употреба и движење кој постигнува високи перформанси користејќи ја моќноста на асинхрониот мотор.  Идеална машина за перење под висок притисок за остранување нечистотија од надворешни површини во домаќинство, автомобили, асфалтирани површини, базени и останато.

Поседува систем за намотување на цревото – после употреба, цревото под висок притисок може лесно да се намота и секогаш останува уредно.
Брза спојка на влезот за вода со филтер кој ги задржува нечистотиите и гарантира беспрекорна работа на машината.
Ротирачка четка погодна за подови и рамни површини.
Стандардна четка погодна за возила и помали површини.
Флексибилно црево со должина од 8m
Сад за детергент.
Две променливи глави за прскање.
Пиштол со продолжеток.
Проток од 400l/h
Индуктивна алуминиумска пумпа за долг век на траење.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 18,47 кг
Димензии (пакет) 34 × 36 × 83,5 cm
Платформа

Бренд

STANLEY

EAN: 8016287141451