Убодна пила со регулација 520W 70mm куфер

4,499 ден

KS701EK-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 520 W
Движења во минута 0-3000 spm
Аголно сечење до 0-45 °
Сечење во дрво до 70 mm
Сечење во метал до 5 mm
Сечење во PVC до mm
Сечење на обоени метали до 15 mm
Тежина 1.7 Kg
Должина mm
Висина mm
preloader