18V Мулти алатка 3 во 1 MULTIEVO торба

7,490 ден 9,990 ден

MT218S1A-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини /
Максимален вртежен момент / Nm
Број на вртежи 0-800 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 1.46 Kg
Тежина со батерија / Kg
Должина / mm
Висина / mm
Ширина / mm

18V Батериската Multievo е компактна алатка со можност да се менуваат додатоците за да добиете повеќе алати со една машина. Оваа алатка има можност со адаптери да замени штрафилица, импакт, убодна пила, циркулар, шлајферица, ножици за жива ограда, реципрочна пила, нозици за лим и мултифункционална алатка. Доаѓа спакуван во квалитетна торба со полнач, батерија и двостран бит одвртувач.

Овој модел доаѓа со 3 додатоци и тоа:

  • дупчалка/одвртувач со моменти на пренос на моќноста
  • убодна пила
  • триаголна вибрациска брусилка

Сите останати адаптери се купуваат дополнително.