18V Трачна брусилка тесна 13x457mm без опрема

Категорија SKU: DCM200N-XJ

18.990,00 ден

На залиха

Опис

DEWALT Трачна брусилка (тесна) 13x457mm – без опрема

Оваа брусилка се одликува со брзина на брусната трака до 1.700 m/min во најсложените професионални области.
Моќноста на алатот се одредува со помош на чкрапало и контролер со функции за континуирано регулирање на брзината.
Рачката, која може да се ротира за 173°, му овозможува на корисникот целосно да ги искористи сите предности поврзани со преносливост и разноврсност, олеснувајќи го пристапот до тешко достапните области.
Опремена со ротирачка LED светилка за осветлување на работното место.
Целосно заменување и подесување на брусната трака без употреба на дополнителни алатки. Можност за поврзување со компатибилни системи за вадење прашина.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,89 кг
Димензии (пакет) 30 × 14,5 × 17 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048795156