18V Дувач за лисја 2Ah 140Km/h

7,490.00 ден 9,990.00 ден

Само 1 останати на залиха

Опис

Дувач за лисја со напон 18V и брзина на дување од 140km/h. Доаѓа со полнач и 1x2Ah батерија.

Бежичен дувач на лисја со кој можете лесно и безгрижно да ги одржувате вашиот двор, плочник, кола и итн. Дувалката има аксијален вентилатор и благодарение на него, воздухот што излегува од вентилаторот е поширок отколку кај другите дувалки. Вентилаторот има доволна моќ при брзина на дување од 140 километри на час за да дува суви лисја во куп.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.1 кг
Димензии (пакет) 59 × 26 × 21 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048710043